Nutri Mix Super Seed

Ukoliko nemate dovoljno vremena za pripremu zdravog obroka ili vam je cilj bolja probava i mršavljenje isprobajte NUTRI MIX SUPER SEED 6 obrok.

Nutri mix obrok je mješavina raznih sirovih i nesoljenih sjemenki, cejlonskog cimeta i pahuljica koje se jedu jednom do dva puta dnevno tako što se tri supene kasike sipaju u jogurt, mlijeko, sok ili se pospe preko voćne salate, rendane jabuke,… može se dodati i med. Jako je ukusno.

Vrlo je jednostavna i brza priprema.

Tri supene kašike se jedu prije doručka, posle pola sata se doruckuje normalno (izbjegavati pekarske proizvode i slatkiše) i ako je cilj mršavljenje ruča se normalno, a jednom kesicom se potpuno zamjenjuje večera. Pakovanje ima najmanje 15 obroka.

Uputstvo za upotrebu: 3 supene kašike potopiti sa jogurtom, mlijekom, voćnim sokom ili rendanom jabukom sa kašikom meda. Ostaviti da odstoji nekoliko minuta. Sadržaj kesice se takođe može potopiti i sa biljnim mlijekom ukoliko vam smetaju mliječni prozvodi. Konzumirati svaki dan u jutarnjim časovima prije obroka. U slučaju kad vam je cilj mršavljenje, tri supene kašike pripremiti prije doručka, a drugom zamijeniti večeru. Proizvod je potpuno prirodan, posan, bez aditiva, dodatnih pojačivača boja, mirisa i ukusa nema kontraindikacije pa ga i djeca, trudnice i dojilje mogu konzumirati.

Nije neophodno ali ga je moguće kombinovati sa DETOX 14 DANA ČAJEM. Kofein iz crnog cejlonskog čaja i cejlonski cimet iz obroka daće vam dovoljno energije i snage za početak dana, a smanjiti apetit, prejedanja i želju za slatkišima.

Proizvod je ispitan, registrovan i odobren za korišćenje od nadležnih institucija.

Gdje kupiti

  • Voli
  • Zdrava hrana Vodenica – Podgorica
  • Bonella
  • Mega Promet Budva
  • BIS marketi
  • Mesara Plana